april 24, 2024

Creëer meer naamsbekendheid met een werkjas met logo!

Creëer meer naamsbekendheid met een werkjas met logo!

Voor elke onderneming is het belangrijk om een goede naamsbekendheid te hebben, zodat potentiële klanten op de hoogte zijn van het bestaan van uw bedrijf. Dit kunt u op allerlei verschillende manieren doen, zoals online reclame maken of op bedrijfsbeurzen gaan staan. Maar u kunt ook meer naamsbekendheid krijgen door uw medewerkers een werkjas met logo van uw bedrijf te laten dragen.

Kom professioneel over

Iedere onderneming wil een professionele indruk achterlaten bij bestaande klanten en eventuele nieuwe cliënten. Een van de makkelijkste manieren om dit te bewerkstelligen, is door uw medewerkers zich te laten kleden in werkjassen met logo van uw organisatie.

Hierdoor weet iedereen gelijk dat ze te maken hebben met het personeel van uw onderneming en kunnen ze de goede werkzaamheden koppelen aan uw bedrijf. Laat daarom uw bedrijfskleding bedrukken en steel de show overal waar u of uw medewerkers komen!

Beschikbaar voor iedere branche en beroepsgroep

Maakt u zich zorgen of er wel de juiste werkjas is voor uw branche? Dat is nergens voor nodig, want voor iedere beroepsgroep zijn er voldoende kledingstukken te koop waarmee u de herkenbaarheid van uw onderneming kunt vergroten.

Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit winterjassen, zomerjassen en bodywarmers. Maar ook reflectiekleding en brandvertragende jassen behoren tot de mogelijkheden.

Kies daarom de kledingstukken die u vindt passen bij uw bedrijfscultuur en laat vervolgens de bedrijfskleding bedrukken of borduren met uw logo of slogan. Hiermee kunt u gratis reclame maken via de kleding van uw medewerkers.

Kies goede kwaliteit jassen

Het is belangrijk dat uw werkkrachten zich comfortabel voelen in hun kleren en goed in hun vel zitten. Zorg daarom voor correcte werkkleding die een goede pasvorm heeft en tegen een stootje kan. Zeker voor mensen in de bouwsector is het belangrijk dat de kleding goed zit en niet snel kapot gaat. Koop daarom werkjassen met logo die slijtvast zijn en lang meegaan.

Let er bovendien op dat de kleren tegen vaak wassen kunnen en dat de opdrukken niet gemakkelijk wegslijten. Zo zullen uw medewerkers altijd met mooie en frisse kleding voor de dag komen.

Let op de prijs

Uw eigen werkjassen met logo laten bedrukken hoeft helemaal niet duur te zijn. Zoek daarom de juiste leveranciers die kwaliteit bieden tegen scherpe tarieven. Let ook op de staffelkortingen die vaak door deze bedrijven gegeven worden. Hierdoor kunt u als onderneming vele honderden euro’s op werkkleding besparen, terwijl u niet inboet aan kwaliteit.

Conclusie

Vergroot de herkenbaarheid van uw bedrijf met uw eigen bedrijfskleding bedrukken. Voor elke bedrijfssector is er wel gepaste kleding te vinden die professioneel overkomt. Doe tot slot goed onderzoek naar de kwaliteit van de kleren en let op het prijskaartje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *