Liposuctie Nederland helpt je met behandelingen om je zelfvertrouwen te boosten

Liposuctie Nederland helpt je met behandelingen om je zelfvertrouwen te boosten

Soms ben je onzeker over je lichaam. Dat kan verschillende oorzaken hebben, maar eigenlijk maakt de oorzaak niet uit. Met een liposuctie behandeling kan je jouw zelfvertrouwen weer een boost geven. Je kan namelijk iets aan je buik, bovenarmen, nek of bovenbenen laten doen bij liposuctie Nederland. Maar hoe gaat zo’n behandeling nou eigenlijk in zijn werk en waar moet je rekening mee houden? In elk geval is de belangrijkste tip dat je niet te lichtzinnig denkt over de behandeling. Het is een medische fysieke ingreep die zowel mentaal als fysiek impact zal hebben. Denk er daarom goed over na en het wordt ook afgeraden om het te zien als een snelle manier van afvallen. Want bij veel gewichtsverandering, of dat nou een toename of een afname is, kan je lichaam in onbalans raken waardoor je juist weer onzekerder gaat voelen.

Welke behandelingen kan je bij liposuctie Nederland laten uitvoeren?

Er zijn verschillende behandelingen die je bij liposuctie Nederland kan laten uitvoeren. Op verschillende plekken van je lichaam kan je kiezen voor een liposuctie behandeling waar overtollig vetweefsel wordt verwijderd. Denk bijvoorbeeld aan je nek, je onderbuik of je bovenarmen of –benen. Tijdens de behandeling wordt namelijk overtollig vetweefsel definitief verwijderd, zodra ook op een later moment er geen nieuw vetweefsel kan ophopen op die plek.

Toch is het ondergaan van een liposuctie behandeling geen snelle manier van afvallen. Met de behandeling verwijder je wel vetweefsel, maar niet met als doel om af te vallen. Want als je een ongezond eet- en leefpatroon blijft houden kan je lichaam volledig in onbalans raken. Doordat de vetcellen definitief worden verwijderd, is het niet mogelijk dat daar nieuw vet kan ontstaan. Dat betekent bij een ongezonde levensstijl dat het vet elders in het lichaam wordt opgeslagen of weggenomen. Als er grote gewichtsveranderingen plaatsvinden kan dit dus een onbalans in je lichaam geven. Is het je doel om af te vallen? Raadpleeg dan altijd eerst een diëtiste kom te kijken naar je eet- en leefpatroon. Zodra daar geen resultaat uit wordt gehaald en het doel niet is om puur af te vallen dan kan de behandeling worden ingezet.

Hoe ziet zo’n behandeling eruit?

Als je bij liposuctie Nederland een behandeling ondergaat dan kom je voor een dagopname. Er wordt, uiteraard na een eerdere intake, een plaatselijke verdoving gezet in het lokale gebied. Vervolgens wordt er een snee in de huid gemaakt en wordt er een vloeistof ingespoten om ervoor te zorgen dat de huid losweekt van het vetweefsel. Na het inwerken van de vloeistof wordt het vetweefsel verwijderd. Aan het einde van de behandeling wordt de huid gehecht en afgeplakt met een pleister. Zonder complicaties kan je in principe dezelfde dag nog naar huis. De behandeling is vanwege de lokale verdoving nagenoeg pijnloos, maar mocht je naderhand toch pijn ervaren kan je met paracetamol de pijn onderdrukken.

Tot slot krijg je van liposuctie Nederland richtlijnen mee om te volgen voor je herstel. Zo is het belangrijk om rust te nemen, met mate te bewegen, voldoende te drinken en een gezond eet- en leefpatroon na te streven.  Mis je toch nog informatie na het lezen van dit artikel? Vraag het aan de specialisten van SAM kliniek.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *