Over ons

Welkom op escdn.nl, het platform waar nieuws, passie en nieuwsgierigheid samenkomen.

Onze Geschiedenis

Het idee voor escdn.nl ontstond in de zomer van 2018 aan een tafel in een klein Amsterdams café. Drie journalisten, geobsedeerd door het idee dat nieuws beter kon worden gepresenteerd, besloten dat het tijd was voor een revolutie in de Nederlandse nieuwsmedia. Te midden van de overvloed aan informatie die dagelijks op ons afkomt, voelden zij de noodzaak voor een platform dat nieuws op een beknopte, heldere en toegankelijke manier presenteert. Een plek die de ruis filtert en de verhalen levert die ertoe doen.

Zo werd escdn.nl geboren. De naam “escdn” staat voor “Essential Content Delivery Network”, wat onze missie belichaamt om essentieel nieuws aan onze lezers te leveren, zonder afleiding.

Wat We Doen

Wij bij escdn.nl verzamelen nieuws uit diverse bronnen en op diverse onderwerpen, van politiek tot wetenschap, van cultuur tot sport. Ons toegewijde team van redacteuren en journalisten speurt dagelijks het web af, selecteert de meest relevante berichten en presenteert ze op een overzichtelijke en gebruikersvriendelijke manier.

Onze Missie

Onze missie is eenvoudig maar cruciaal: jou informeren. In een wereld waar nepnieuws en misinformatie aan de orde van de dag zijn, streven wij ernaar een baken van betrouwbaarheid te zijn. We willen niet alleen dat je het nieuws begrijpt, maar ook dat je de context en betekenis erachter inziet.

Toekomstvisie

We kijken uit naar de toekomst en blijven onvermoeibaar in onze zoektocht naar innovatie. Onze plannen omvatten nieuwe features, uitgebreidere dekking en interactieve mogelijkheden, zodat jij, onze gewaardeerde lezer, altijd voorop blijft lopen in de wereld van nieuws en informatie.

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om meer over ons te weten te komen. Wij hopen dat escdn.nl jouw vertrouwde bron van informatie wordt en blijft.

escdn