Van deze kinderschoenen voor jongens gaan de ogen van jouw zoon spontaan stralen!

Van deze kinderschoenen voor jongens gaan de ogen van jouw zoon spontaan stralen!

Veel ouders vinden het lastig om een geschikte schoen te vinden voor hun zoon. Jongens zijn vaak best wel lastig als het om kleren en schoenen gaat, want ze lijken op het eerste gezicht niet zo’n sterke mening te hebben. Maar, als jullie dan in de winkel staan, dan kunnen ze opeens alles afkeuren waar je mee aan komt zetten. Dat is behoorlijk vervelend, zeker als je geen uren in de schoenenwinkel wilt spenderen. Gelukkig zijn er wel een aantal typen schoenen die het eigenlijk bij elk jongetje goed doen! Hieronder worden een aantal modellen besproken: deze schoenen zijn trendy, maar ook functioneel. Precies waar jouw zoon en jij als ouder op zitten te wachten: een win-winsituatie!

Leuke laarzen

Laarzen zijn zeker niet alleen leuk voor vrouwen, ook jongens kunnen enorm genieten van een goed paar laarsjes. Deze laarzen staan lekker stoer, en je zoontje kan ook lekker door de regenplassen stampen. De meeste laarzen zijn namelijk goed bestemd tegen de regen en zijn ook nog eens waterdicht. Dat is in Nederland geen overbodige luxe. Jouw zoontje hoeft niet bang te zijn dat hij wordt uitgelachen, want deze schoenen staan juist lekker stoer en ruig. Hoge jongensschoenen zijn helemaal hip vandaag de dag, en dat is terug te zien op de catwalk. Maar, waar scoor je nou van die hoge jongensschoenen? Dat is bij Shoesme! Shoesme is een webshop met een enorm groot assortiment aan hoge schoenen en laarzen voor jongens. Ideaal!

Sportieve sneakers

Hoge jongensschoenen zijn ideaal voor in de winter. Het regent dan behoorlijk vaak, en meestal ligt er ook nog modder of natte sneeuw op de grond. Jongens zijn meestal dol op ravotten en buitenspelen, en de kans is groot dat ze met natte voeten thuiskomen op zulke dagen met dit type weer. Dat is allesbehalve fijn: jouw kind krijgt koude voeten en wordt misschien ziek, en jij moet vieze sokken en schoenen schoonmaken. Gelukkig kan je ook voor hoge sneakers kiezen, deze sneakers omsluiten de voet wat hoger dan gemiddeld, en daardoor kan er ook bijna geen water in de schoen lopen. Het staat ook nog eens heel sportief. Jouw zoontje kan waarschijnlijk de sterren van de hemel rennen met zulke gave sneakers!

Open sandalen

In de zomer is het een onmisbaar type schoen: heerlijke open sandalen. Deze schoenen zijn perfect voor jongens die dol zijn op het buitenleven. Zulke schoenen kunnen immers goed tegen water en ze zijn vaak ook nog eens van een stevig materiaal. Je hoeft dus niet bang te zijn dat een week na aankoop jouw zoon al met kapotte schoenen moet rondlopen. Dat is voor iedere ouder een ware nachtmerrie, maar dat hoeft dus helemaal niet zo te zijn. Als je sandalen koopt, dan ben je vaak verzekerd van een schoen die wat langer meegaat. Zo hoef je ook niet steeds je portemonnee te trekken. Dat is nog eens fijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *